.
De Romeo's, Gunther Levi, Chris Van Tongelen, Davy Gilles
woensdag 23 oktober 2024

De Romeo's krijgen eigen documentaire op Streamz

"Moeten wij dat nu vertellen?"

De Romeo’s zijn een fenomeen in Vlaanderen! Wat begon als een muzikaal  curiosum, werd een rollercoaster van een verhaal dat 20 jaar later nog lang niet is uitverteld. Geen Vlaamse artiest die meer volk trekt, want iedereen weet: de Romeo’s, dat staat voor onvervalste ambiance. Ook in deze nieuwe docu op Streamz. Of je nu fan bent of niet, je moet dit gezien hebben! Het nooit eerder vertelde verhaal achter 20 jaar De Romeo’s, vol hilarische anekdotes, gedurfde uitspraken, openhartige getuigenissen en nooit eerder vertelde verhalen. Gegarandeerd kijkplezier! Zoals Chris, Gunther en Davy zelf zeggen in de trailer: "In ’t frituur is iedereen gelijk: De Romeo’s, da’s stoofvlees met frieten! En een goeie kwak mayonaise! Wie is daar niet zot van!?" Vanaf 4 november kijk je exclusief naar 'Viva De Romeo's op Streamz.

In de nieuwe documentairefilm 'Viva De Romeo's' doen De Romeo's alles uit de doeken. Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen blikken terug op de meer dan twintig jaar die ze samen op het podium doorbrachten, maar geven ook inkijk in hun privéleven. Van optredens op lokale dorpsfeesten en Schlagerfestivals, over curryworsten tot een eigen bioscoopfilm. Aan de hand van archiefbeelden, beelden van recente optredens, interviews met De Romeo's en de mensen rond hen krijgt de kijker zicht op de weg die ze samen aflegden voor én achter de schermen.

Na meer dan twintig jaar hebben De Romeo's een heuse cultstatus weten te verwerven, zoals ook Alex Agnew in de trailer beaamt. Bekend Vlaanderen draagt hen duidelijk een warm hart toe, want ook Radio 2 presentator Peter Van de Veire, Herman Brusselmans, Christophe Stienlet en Willy Sommers maken hun opwachting in de documentaire.

Vanaf 4 november kun je naast de documentaire ook de actiekomedie 'H.I.T.' bekijken op Streamz. In de film vertolken Chris, Davy en Gunther zichzelf, maar blijkt Davy een undercover agent te zijn in de geheimzinnige H.I.T.-missie. Voor deze film brachten Chris, Davy en Gunther een heuse sterrencast bij elkaar. Marijn De Valck ('F.C. De Kampioenen'), Belle Perez, Ann Ceurvels ('Aspe') en ongeveer alle Vlaamse schlagerzangers en -zangeressen maken hun opwachting in de film.

'Viva De Romeo's' is een productie van Roughcut in opdracht van Streamz. De documentairefilm is vanaf 4 november te zien op Streamz.

Bio van De Romeo's

Meer Over:

De Romeo's