.
De Romeo's
zondag 15 januari 2023

De Romeo’s populair bij vrouwen: “Die vrouwen wilden mij uitkleden”

De partners hebben er vertrouwen in

Al 20 jaar lang draaien De Romeo’s mee in onze Vlaamse showbizz. Elk weekend zijn Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi wel ergens te vinden op een podium in Vlaanderen om de tent op zijn kop te zetten.

Bekend zijn en er nog eens goed uitzien, dat staat garant voor veel vrouwelijke aandacht. Maar ze moeten de vrouwelijke fans teleurstellen, want ze hebben alle drie hun hart al verloren aan de liefde van hun leven.

“Briefjes met telefoonnummers zijn nog altijd schering en inslag. Vaak duwen ze die na een optreden nog vlug in hun handen. Dan komt Davy thuis en vertelt hij dat de vrouwen in de zaal hen op weg naar het podium weer bijna uitkleedden! Maar als een van ons erbij is, gebeurt dat soort dingen nochtans niet”, lacht Sasha in Dag Allemaal.

Bij Gunther en Charlotte gaat het er soms anders aan toe. Hun anekdotes met fans dateren vooral uit de tijd dat Gunther nog bij ‘Familie’ speelde.

“Wij kregen toen geregeld briefjes in de bus om te zeggen dat iemand in ‘Familie’ iets had gedaan wat hij nog niet wist. En ooit ben ik thuisgekomen en stond er een jongen van een jaar of twaalf in de keuken. Hij draaide zich om en vroeg: ‘Wie bent u?’ Toen ik zei dat ik daar woonde, beweerde hij dat dat niet kon omdat ik Trudy niet was .”