.
Gert Verhulst
dinsdag 14 november 2023

De Tafel Van Gert maakt grote sprong voorwaarts

Gert Verhulst scoort goede punten.

De kijkers van ‘De Tafel Van Gert’ zullen de veranderingen ongetwijfeld hebben opgemerkt in dit nieuwe seizoen. Er is een nieuw team en ook de styling van Gert Verhulst werd helemaal aangepast.

Het geheim van dat team: meer journalistieke ervaring en een goede sfeer op de redactievloer. Dat laatste was niet altijd het geval.

Dit seizoen heeft al voor verschillende hoogtepunten gezorgd, zegt Dag Allemaal. Zo was er onder meer de getuigenis van Vincent Van Quickenborne over grensoverschrijdend gedrag met een pater, de biecht van Conner en het huwelijksaanzoek van Michel Van den Brande aan zijn Sofie.

Het straffe is, is dat het programma volledig live wordt opgenomen. Er is geen buffer voorzien om blunders te kunnen wegknippen.

“Dat is een bewuste keuze. We willen scherp zijn, kunnen inspelen op het allerlaatste nieuws. 'Ter Zake' of 'De Afspraak' worden vooraf opgenomen. Wij niet. Wat gebeurt, gebeurt. Ook al stelt ons dat soms voor verrassingen, zoals met Michel en Van Quickenborne. Maar voor de kijker is 't tof, want er kan dus op elk moment iets speciaals gebeuren bij ons”, zegt Brecht Decaesteker, hoofdredacteur, in Dag Allemaal.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gert Verhulst