.
Julie Vermeire, Jacques Vermeire
maandag 6 maart 2023

De Vermeires zijn geen normaal gezin

De geheimen van ‘De Vermeires’

Ondanks het feit dat hij ‘nooit’ had gezworen, opent Jacques Vermeire nu toch de poorten van zijn woning voor een realityreeks.

Daar zien we de drie Vermeires en Laurins Dursin, de vriend van Julie opduiken en beleeft gans Vlaanderen mee wat zij elke dag beleven.

Jacques kent iedereen uiteraard maar ook Julie is inmiddels al geen onbekende meer. “Zelf ben ik enorm blij met wat ik mag doen in de media. ‘De Vermeires’, ‘Een echte jo’b of nu ‘Julie’s dance academy’ op VTM Go. Ik merk dat ik een voorbeeld en een inspiratie ben voor sommigen, en ik vind het zalig om dat te zijn. We zien wel waar het toe leidt”, vertelt Julie aan Gazet van Antwerpen.

Alle vier blijken ze nogal een ‘speciaal’ karakter te hebben. Blijkbaar zit iedereen vaak op zijn eigen kamer zijn of haar eigen ding te doen. En naar het schijnt maken ze ook heel vaak grappige dingen mee.

“Al vaak heb ik gedacht: Er had een camera op moeten staan, en dus zag ik een realityreeks meteen zitten”, bekent Julie Vermeire aan Gazet van Antwerpen. Haar broer was iets minder enthousiast maar vindt het ondertussen ook wel leuk.