.
Camille
maandag 11 maart 2024

De wereld van Milo en Camille in strip- en boekvorm

Veel nieuwe releases...

Nood aan nog meer Milo? Maak je dan maar klaar voor de boeken en de strips gebaseerd op de populaire telenovelle Camille die momenteel op VTM is te zien.

De kleine keizerin, het eerste deel in de boekenreeks bij Milo, verschijnt op 12 maart. Hetty van Aar (bekend van For Girls Only!, een populaire leesreeks voor tieners over een groepje van vijfhartsvriendinnen) bedenkt de verhalen die verder borduren op de scenario’s van de tv-reeks.

Het verhaal? Popschool Kosmos roept zangtalenten op om auditie te doen voor de musical De kleine keizerin. Milo hoort er van tijdens haar werk in de cafetaria van Kosmos. Ze zou dolgraag mee willen doen, maar ze weet bij voorbaat al dat haar vader dat niet goed zal vinden. Oma zou misschien een goed woordje voor haar willen doen. Maar oma denkt dat Milo op de administratie werkt in plaats van in de cafetaria. Dan vertelt oma over een familielid dat ooit ook succesvol was op het toneel, lang voordat Milo werd geboren. Misschien moet ze oma in vertrouwen nemen en auditie doen?

Op 17 april volgt het eerste stripalbum van Milo. Steve Van Bael en Nico De Braeckeleer, de tandem achter de strips van Nachtwacht, tovert de wereld van Milo om tot een vrolijk stripuniversum. Net als in de boeken brengt de stripreeks gloednieuwe avonturen die zich afspelen in en rond showbizzschool Kosmos.

In het eerste album verneemt Milo dat Liam audities uitschrijft om danseressen te zoeken voorzijn nieuwe muziekclip. Milo meldt zich aan, maar ze is niet de enige. En er zijn maar drie plaatsjes. Wanneer de danseressen het script onder ogen krijgen, en blijkt dat een van hen op het einde Liam mag kussen, gaan de poppen aan het dansen.

Bio van Camille

Meer Over:

Camille