.
Dean Delannoit
dinsdag 27 augustus 2024

Dean Delannoit: “Ze vindt dat ik groot moet denken” 

Maar hij is realistisch 

Toen Dean Delannoit en de Amerikaanse actrice Zendaye nog erg jong waren, waren ze allebei presentatoren bij Disney Channel. Zo hebben ze ook de kans gehad om elkaar te ontmoeten en Dean volgt haar carrière nog steeds op de voet.

“Het is ongelooflijk wat ze allemaal doet. Ze heeft echt de allure van een wereldster. Toen ik onlangs een oude foto deelde op Instagram heb ik haar getagd, maar uiteraard beheert ze haar socials niet zelf. Ik ben er zeker van dat ze nog weet wie ik ben”, zegt Dean vastberaden in Story.

In ons land is Dean natuurlijk ook een populaire zanger, maar een wereldster kan je hem niet meteen noemen. Maar de ambitie om een wereldster te worden, heeft hij nooit gehad.

“Als ik straks weer in het Engels zing, bestaat de kans dat ik een hit scoor in het buitenland. Maar ik ben ook heel realistisch. Volgens mijn vrouw zelfs iets té. Ze vindt dat ik groot moet denken. Dat ik volgend jaar op de Super Bowl optreed, bijvoorbeeld. Natuurlijk ga ik daar nooit geraken, maar de gedachte alleen helpt je vooruit in het leven.”