.
Dean Delannoit
woensdag 27 juli 2022

Dean: “Ik was dat eigenlijk niet van plan”

Hij is te zien in 'Het Beste Bod'

Play4 is klaar voor de start van hun nieuwe programma ‘Het Beste Bod’. Samen met enkele kenners trekt de zender naar de Vlaamse rommelmarkten op zoek naar verborgen schatten. Maar niet alleen experten dingen mee naar de waardevolle stukken, ook BV’s mogen een bod doen.

Die BV’s hebben allemaal een passie voor unieke voorwerpen, zo ook Idool 2007-winnaar Dean. Hij houdt zich niet alleen bezig met zingen en zijn café, hij koopt ook al jaren vintage, art deco en kunst.

“Momenteel ben ik vooral verzot op beeldjes van panters. Geen idee hoe dat komt. Daarnaast heb ik nog steeds een passie voor ode zetels met karakter. Maar eigenlijk ging ik tijdens het programma vooral op zoek naar leuke spullen voor in mijn café”, vertelt Dean aan Story.

In het programma moeten de BV’s nog steeds opboksen tegen de experten waaronder Paul De Grande. En dat was niet altijd even gemakkelijk.

“Ik heb vooral diep in de portemonnee moeten tasten. Nieuwe spullen spreken me niet aan. Ik hou van iets met een ziel en karakter. Ik heb dus dikwijls meer geboden dan ik eigenlijk van plan was. En als je dat net niet hebt, is dat vloeken.”

Maar gelukkig was het programma voor de zanger ook erg leerzaam. Hij leerde veel nieuwe mensen kennen en maakte contacten die in de toekomst nog van pas kunnen komen. “Het was een geslaagd avontuur.”

Bio van Dean

Meer Over:

Dean