.
Ann en Tom uit Mijn Restaurant
maandag 10 april 2023

Deelnemer Tom uit ‘Mijn Restaurant’: “We hadden er geen zin meer in”

Ze doen nu hun eigen ding

Zo’n 15 jaar geleden namen Tom Paumen en Ann Peeters deel aan ‘Mijn Restaurant’ waar ze nipt tweede werden. Toch bleef de zaak nog 5 jaar bestaan voordat Ann en Tom besloten om ermee op te houden.

“We hadden er geen zin meer in Een gastronomisch restaurant was veel te formeel voor mij. NU kan ik de muziek luid zetten en als ik een nummer van Britney Spears wil laten horen, doe ik dat gewoon. Ann besliste na de sluiting om een ijssalon in Wellen te openen. Zij heeft nu twee kindjes waarvan ik van eentje Peter ben”, vertelt Tom in Dag Allemaal.

Tijdens het derde seizoen waren het Ken en Karel die met de overwinning aan de haal gingen. Zij openden Karnivale en wisten iedereen te overtuigen van hun talent. Maar bij hen liep het uiteindelijk helemaal mis.

“Het was een fantastische periode. Ik weet dat er in het eerste seizoen veel is misgelopen, zeker boekhoudkundig, maar bij ons kwam er wekelijks iemand langs om de cijfers te checken”, vertelt Karel.

De zaak bleef na het programma nog anderhalf jaar open, maar moest uiteindelijk de boeken sluiten. “Toen we op televisie kwamen, kwam er enorm veel volk over de vloer, vooral uit nieuwsgierigheid. Het succes is ons toen een beetje naar het hoofd gestegen. We hebben veel te veel geïnvesteerd op korte termijn en dat heeft ons de das omgedaan. Financieel en mentaal was dat een zware klap.”