.
Def Dames Dope
woensdag 23 augustus 2023

Def Dames Dope: “Dat is geen opgelegd imago”

​​​​​​​Ze zijn ook echt zo

Dertig jaar geleden scoorde Def Dames Dope een gigantische hit met ‘It’s Ok, It’s allright’. Dat is dus ondertussen al een tijdje geleden, maar de dames voelen zich nog altijd 23 jaar als ze op het podium staan.

“Maar het leven gaat door. En hoe snel gaat de tijd! Plots beseffen we dat Def Dames Dope dertig jaar bestaat. We hebben onze rider nu aangepast. We vragen nu taart na elk optreden omdat we jarig zijn”, lacht Larissa Ceulemans in Dag Allemaal.

De originele Def Dames Dope bestond eigenlijk uit 4 dames, maar Ingrid en Edith zijn er niet meer bij. Zij hebben de showbizzwereld vaarwel gezegd.

“Ingrid en Edith hebben vast werk, voor hen is een onregelmatige agenda als die van Def Dames Dope niet meer haalbaar. We hebben nu twee andere danseressen, met wie Larissa nog gewerkt heeft voor ‘Het Swingpaleis.”

Op het podium lijken Larissa en Axana Ceulemans stoere vrouwen en dat zijn ze ook. “Dit is nooit een opgelegd imago geweest, wij zijn zo. Dat maakt het makkelijk, wij hoeven geen theater te spelen.”

Download onze app voor Android of iOS