.
Larissa Ceulemans
maandag 28 augustus 2023

Def Dames Dope: “Wij waren stevige meiden”

Nu zijn er anderen die hetzelfde doen 

Iedereen is fan van Def Dames Dope, iedereen houdt van de muziek van Def Dames Dope. Toch leken de dames vooral lesbische fans aan te trekken dan mannelijke fans. Dat vertelden ze zelf in een interview. Al lijken ze nu iets recht te willen zetten.

“Ik heb die kop ook gelezen, maar ik heb het woord lesbisch nooit in de mond genomen. Pas op, niets op tegen, ik ben open en ruimdenkend, maar ik bedoelde toen dat wij vooral vrouwelijke fans hadden, omdat zij zich als jonge meisjes met ons konden identificeren. Wij waren doorsnee buurmeisjes, geen poppemiekes”, wil Larissa Ceulemans rechtzetten in Dag Allemaal.

Vroeger was er Def Dames Dope, nu heeft de jeugd Billie EIlish. Ook zij heeft veel vrouwelijke fans en wil vooral gewoon muziek kunnen maken.

“Nu is er ook Instagram en TikTok en iedereen die foto’s met filterkes post. Heb je een maatje meer, dan word je bestempeld als dik. Da’s niet oké, mannen! Dat was onze girl power: wij hadden – en hebben – borsten en een beetje poep, wij waren stevige meiden.”

Bio van Def Dames Dope en Larissa Ceulemans