.
De Helden
vrijdag 11 februari 2022

Dempsey Hendrickx: “De fans hebben ons gemist”

De upgrade komt het programma alleen maar ten goede

De jongsten onder ons zullen Dempsey Hendrickx waarschijnlijk kennen als één van de vier helden uit het gelijknamige Ketnetprogramma of als inspecteur Vince uit 'De Buurtpolitie'. Naast acteren heeft Dempsey ook een gedichtenbundel uitgebracht en zit zijn carrière eindelijk in de lift.

De VIP-versie van 'De Buurtpolitie' is een druk bekeken programma en de reeks ontvangt nog steeds vele positieve reacties en dat doet Dempsey deugd. “Aan de vele reacties die ik krijg, voel ik dat de fans ons na twee jaar afwezigheid op het scherm enorm hebben gemist. En ze smaken het nieuwe seizoen ook enorm. Ik ook trouwens”, zegt hij enthousiast in Story.

Dat het programma een upgrade heeft gekregen is volgens Dempsey een goede zaak. “Het is allemaal veel minder kolderiek. Zowel de verhalen als de personages hebben meer diepgang gekregen. Dat was een fijne uitdaging. De dialogen zijn ook meer uitgeschreven, maar er is wel nog steeds ruimte voor improvisatie, zodat je je personage wat eigen kunt maken. Heel fijn om zo te werken.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Dempsey Hendrickx

Meer Over:

Dempsey Hendrickx