.
Dennie Damaro
woensdag 15 september 2021

Dennie Damaro en Nathalie uit elkaar

Zij zijn niet langer een koppel.

Dennie Damaro deelde woensdagmiddag minder leuk nieuws. De zanger en zijn vriendin Nathalie zijn niet langer een koppel. Nathalie Prins maakte jarenlang deel uit van het duo Sugarfree.

"Beste vrienden, helaas moet ik het droevige nieuws melden dat Nathalie en ikzelf na een relatie van 15 jaar besloten hebben uit elkaar te gaan. Uiteraard blijven we beide bouwen aan een mooie toekomst voor onze flinke zoon Jasper en ons hondje Dena", klinkt het bedroegd. "Ik heb gevochten tot het bittere einde om onze relatie en ons gezin te redden, maar het is me helaas niet gelukt. Momenteel is mijn lijf uitgeput en moe gestreden. Liefde is mooi maar moet van twee kanten komen en als dit niet meer het geval is, is het beter om ermee te stoppen", gaat de zanger verder.

Dennie hoopt dat het ooit nog goed komt, hoop doet leven zegt men dan ook. "Misschien is onze zoon de lijm die ons ooit terug aan elkaar kleeft maar op dit moment is het genoeg geweest, echt genoeg geweest. Ik wens Nathalie veel geluk op de nieuwe weg die ze is ingeslagen en ik hoop dat ook ikzelf ooit oprechte liefde mag vinden", besluit Dennie Damaro.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dennie Damaro en Nathalie Prins