.
Dennis Burkas - Dennis Black Magic
woensdag 3 augustus 2022

Dennis Black Magic betert zijn leven: “Dat was even schrikken”

Ze was plots zwanger

Wie Dennis Black Magic zegt denkt niet meteen aan de echte naam van de man, maar wel aan zijn titel als pornokoning. Een titel die nu hopelijk binnenkort voorbij is, want de man gooit het vanaf nu over een andere boeg.

Dennis is sinds kort pluspapa van het kindje van zijn nieuwe partner en verloofde Helena. Hij wil mee de zorg op zich nemen en dat is geen evidentie voor iemand die tot 2 keer toe in de cel zat wegens zedenfeiten met minderjarigen.

“Ik ontmoette Helena twee jaar geleden toen ze model was voor mijn kledinglijn. Puur professioneel. Maar toen ik in september van vorig jaar vrijkwam uit de gevangenis, vroeg ze me om een koffie te gaan drinken. We keken elkaar in de ogen en er gebeurde iets. Een diepgaande klik”, vertelt Dennis over zijn eerste ontmoeting in Dag Allemaal.

Zowel Dennis als Helena voelden iets kriebelen, maar waren nog niet klaar om hun liederlijke levensstijl op te geven. Tot op nieuwjaar, 1 januari. Daarna is ze nooit meer vertrokken.

“Ik ben zoals Mick Jagger: ik val nu eenmaal op jongere vrouwen. En zij is het type meisje dat het voor oudere, ervaren mannen heeft. Het was wel even schrikken toen ze plots een buikje kreeg. Helena had altijd al het perfecte figuur, maar toen bleek dat ze al maanden zwanger was. Nog van voor onze eerste ontmoeting.”

Bio van Dennis Black Magic

Meer Over:

Dennis Black Magic