.
Dennis Burkas - Dennis Black Magic
zondag 7 augustus 2022

Dennis Black Magic: “Dat hebben we gedaan uit respect voor de baby”

Het is niet van hem

Dennis Black Magic is altijd een veel besproken figuur geweest in de Vlaamse showbizz en pornowereld. De man is van plan om zijn leven te beteren en dat heeft hij allemaal te danken aan de komst van Helena in zijn leven.

Met Helena heeft Dennis er ook meteen een pluszoontje bij, want toen ze pas samen waren ontdekte het koppel dat Helena zwanger was. Dennis doet hun verhaal in Dag Allemaal.

“Helena had als bekend model altijd het perfecte lichaam. Toen ze plots een buikje kreeg zei ik lachend: ‘Zouden we niet eens naar de dokter gaan?’ En daar kregen we te horen dat ze al maanden zwanger was. Nog van voor we elkaar het eerst zagen nadat ik uit de gevangenis kwam.”

Helena had niks gemerkt en had geen last van kwaaltjes. Wat na het nieuws van de zwangerschap volgde was een emotionele rollercoaster.

“Helena speelde even met het idee om het kindje af te staan ter adoptie. Maar toen ik hoorde dat ze zwanger was, floepte ik eruit: ‘Weet je wat, ik ga niet lopen, ik hou van je, we gaan die zwangerschap samen doen.’ Uit respect voor het kindje hebben we, zodra we het wisten, geen seks meer met elkaar gehad.”

Bio van Dennis Black Magic

Meer Over:

Dennis Black Magic