.
Dennis Burkas - Dennis Black Magic
vrijdag 19 augustus 2022

Dennis Black Magic: “Ik ben meteen gesmolten voor hem”

Ze was zwanger van een andere man

Dennis Black Magic als pluspapa, wie had dat ooit durven denken. Sinds 2 maanden is zijn partner bevallen van een flinke zoon Leano. Ze weten niet wie de echte vader is, maar dat maakt voor Dennis niet veel uit. Hij wil het kindje opvoeden alsof het zijn eigen zoon is.

“Ik wilde eigenlijk niet bij de bevalling zijn. Ik heb een groot bakkes, maar ik zeg het eerlijk: ik dacht dat ik flauw zou vallen. Helena is dus met haar beste vriendin naar het ziekenhuis gegaan, maar een uurtje na de bevalling stond ik daar al”, glundert de nieuwe pluspapa in Dag Allemaal.

Zijn eerste contact met Leano was een magisch moment voor Dennis en hij was op slag verliefd op de kleine jongen.

“Toen ik de eerste keer een vingertje van Leano op mijn hand voelde, ben ik voor die jongen gesmolten. Ik durf het dan ook volmondig te zeggen: ik wil een toegewijde pluspapa zijn. We zijn nu op zoek naar een nieuwe woonst voor ons gezin.”

En iets vinden, dat is geen gemakkelijke klus voor het koppel. “We zijn zo een mooie penthouse in Sint-Truiden misgelopen. De eigenaar zei dat hij niet in de krant wilde staan. Hij dacht dat wij er aan de lopende band pornofilms zouden draaien.”

Bio van Dennis Black Magic

Meer Over:

Dennis Black Magic