.
Dennis Burkas - Dennis Black Magic
zaterdag 27 augustus 2022

Dennis Black Magic: “Ik hou m’n hart al vast”

Maar wat is er waar en wat niet

Het is nog even wachten, maar eind oktober kunnen we in de bioscoop allemaal gaan kijken naar ‘Zillion’. In de hoofdrol zien we Matteo Simoni die de rol van Dennis Black Magic, de pornokoning zal gaan vertolken.

“Ik hou m’n hart al vast voor wat ik dan weer allemaal te slikken ga krijgen. Mijn goeie vriend Jan Verheyen zegt het ook: ‘Er gaat een bom ontploffen, de nieuwe generatie jongeren gaat jou ook leren kennen”, zucht hij in Dag Allemaal.

Dennis kijkt er niet bepaald naar uiten ziet het al helemaal voor zich. “Ik zie het nu al op Instagram, er zijn tieners van 15 die mij en Matteo taggen omdat ze een zonnebril hebben die lijkt op de mijne. Eerlijk, ik zit daar echt niet op te wachten.”

Dennis heeft altijd graag in de belangstelling gestaan, maar die tijd is nu voorbij. Hij wil graag het verleden achter zich laten, en bepaalde situaties, zoals zijn gevangenisstraf, liefst zo snel mogelijk vergeten.

“Die zedenfeiten waarvoor ik in de gevangenis zat, wat is er van waar? Je hoeft vandaag maar eens te kijken naar iemand en als er twee tegen je samenspannen, zit je voor je het weet in de bak. Ik blijf erbij: ik heb nooit iemand verkracht of aangerand.”

Bio van Dennis Black Magic

Meer Over:

Dennis Black Magic