.
News Image

Dennis Black Magic lanceert eigen 'In Bed With'-collectie

Dennis Black Magic gaat Hugh Hefner achterna. 




Dennis Burkas zit niet stil. Facebook heeft hem gedurende een maand de mond gesnoerd, maar er zijn gelukkig ook andere manieren om te communiceren. Dennis Black Magic heeft zopas een kamerjas op de markt gebracht en die past perfect in zijn ‘In Bed With Dennis Sleep Collection’. En goed nieuws: niet alleen vrouwen zijn dol op Dennis Black Magic, ook heel wat mannen kunnen zich in Dennis vinden, ook in zijn kledingcollectie.



Sinds kort zijn er badjassen voor mannen en voor vrouwen te koop via https://dennisblackmagic.be/ibwd-sleep-collection . “De badjassen die nu uit zijn, zijn in echte Hugh Hefner-stijl gemaakt. Onweerstaanbaar, kwalitatief en met een donker kantje. En boven lekker warm in fleecetriot én met een satijnen kimonokraag. Geen man/vrouw die dit niet wil dragen”, knipoogt Dennis Black Magic.



De badjassen zijn in een korte en lange versie beschikbaar, telkens in drie verschillende maten. De levering is trouwens gratis.

Verras jouw partner met een cadeau of een sensuele avond met een kamerjas die niet in de winkel te koop is.



Binnenkort komt er trouwens ook een shirtlijn aan waar de vrouwen nu al interesse in tonen. Maar dat is iets voor in de loop van de maand november.


Bio van Dennis Black Magic

Meer Over:

Dennis Black Magic