.
Dennis & Nathalie uit Blind Getrouwd 2021
vrijdag 22 april 2022

Dennis uit Blind Getrouwd neemt afscheid: “Slaap zacht”

"Bedankt voor al die mooie jaren"

Dennis Volkaerts zit in ons collectief geheugen als één van de kandidaten uit het populaire VTM-programma “Blind Getrouwd”. Hij nam daaraan deel om de liefde te vinden. In de reeks werd hij destijds gekoppeld aan Nathalie, maar die romance duurde niet lang.

Dennis en Nathalie gingen uit elkaar, maar onderhouden wel nog een vriendschapsband. Ze gingen nog geregeld een hapje eten samen. Dennis vond enige tijd terug al een nieuwe liefde in Tess, die hij leerde kennen in de club waar hij basketbal speelt.

Dat de klik met Nathalie er was, werd destijds wetenschappelijk onderbouwd door de relatie-experten in het programma. Dat is misschien wel dé reden dat hun gefaalde huwelijk transformeerde naar een solide vriendschap.

Zo goed als het hem tegenwoordig afgaat in de liefde, zoveel pech heeft hij onlangs gehad. Hij moest afscheid nemen van een trouwe metgezel die jaren aan zijn zijde heeft gestaan.

Hij postte op Instagram dat zijn trouwe viervoeter aan een ongeneeslijke ziekte leed en de strijd daartegen verloor. “Bedankt om het afgelopen jaar mama zoveel vertrouwen te geven, Henri zo hard te entertainen, de kaas van het salontafel te pikken. Bedankt voor je vele likjes en knuffels”, schrijft hij geëmotioneerd.

Bio van Dennis Volkaerts

Meer Over:

Dennis Volkaerts