.
Pedro Elias, Bart Cannaerts, Jan Jaap van der Wal
woensdag 20 september 2023

Deze 3 leiden De Slimste Ploeg Ter Wereld in goede banen

En Erik Van Looy dan?

De kogel is door de kerk! Drie vaste juryleden uit De Slimste Mens Ter Wereld zullen vanaf vrijdag 20 oktober zelf ervaren hoe het is om quizmaster te zijn. Tijdens De Slimste Ploeg Ter Wereld, een gloednieuwe live dimensie naast het televisiescherm, dagen Bart Cannaerts, Jan Jaap van der Wal en Pedro Elias de deelnemers uit met herkenbare vragenrondes zoals 3-6-9, Open Deur of de beruchte Puzzelronde, maar ook met een nieuwe muziekronde en bestaande rondes die aangepast zijn aan deze zaalformule. Het trio van presentatoren heeft er alvast ontzettend veel zin in:

Jan Jaap van der Wal: “Ik kijk nu al 6 jaar vanachter de jurydesk naar Erik en ik denk al 6 jaar: “Hoe moeilijk kan dat zijn?!” Enfin, ik ga het nu zelf ondervinden. Je bent nooit te oud om te leren.”

Bart Cannaerts: “Een tv-quiz hosten, allemaal goed en wel, maar een zaalquiz presenteren is natuurlijk het absolute summum voor een quizmaster. Ik kijk al geweldig uit om te mogen zeggen ‘dat de broodjes preparé helaas zijn uitverkocht’.” (lacht)

Pedro Elias: “Ik ben blij dat er naast van der Wal en Cannaerts ook een echte professional aan boord is.”

Gedurende 15 vrijdagen en zaterdagen in de maanden oktober, november en december vindt de quiz plaats in Play Zuid Antwerpen met 70 ploegen van maximaal 5 deelnemers.

De winnaars van elke voorronde veroveren een ticket voor de grote finale op zaterdag 16 december. In deze ultieme uitdaging strijden zij om de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde voor De Slimste Ploeg Ter Wereld, persoonlijk uitgereikt door Erik Van Looy.

Sinds de lancering van het evenement is al meer dan een kwart van de tickets verkocht. Inschrijven kan nog steeds via www.goplay.be/tickets en www.playzuid.be

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy