.
Studio 100 Singalong
woensdag 11 september 2024

Deze artiesten komen naar de Studio 100 SingAlong!

Studio 100 maakte het wel héél makkelijk

Studio 100 fans overal ter lande zijn enthousiast, want gisteren postte Studio 100 een eerste teaser voor de tweede editie van de Studio 100 SingAlong op hun socials.

De groteske show haalt Studio 100 figuren uit het verleden terug naar het podium. De editie van vorig jaar, met onder andere de terugkeer van 'Amika' en 'Het Huis Anubis', sloeg in als een bom, dus dit jaar wil Studio 100 minstens even goed doen.

In de nieuwe post op hun socials licht Studio 100 een tipje van de sluier op door een foto van Gert Verhulst en James Cooke te posten met daarachter in het paars de silhouetten van alle artiesten die naar het Sportpaleis afzakken in november.

En fans zouden fans niet zijn als ze niet binnen de 24 uur de volledige line-up wisten te ontrafelen. Zo herkennen we K3, Mega Mindy en Piet Piraat opnieuw. Zij waren er vorig jaar ook al bij. Nieuwe naam op de affiche is 'Ghost Rockers', de ketnetserie uit het pré #LikeMe tijdperk over een muziekband met magische instrumenten met onder andere Tinne Oltmans en Marie Verhulst in een hoofdrol. Maar de grootste verrassing is misschien wel de terugkeer van De Dalton Sisters. De meidengroep, bestaande uit vier zussen, nam in 2007 deel aan de preselecties van Junior Eurosong maar wist de internationale finale niet te halen. Studio 100 nam de zussen onder de arm en tot 2012 brachten ze enkele singles uit. Haal die cowboyboots dus al maar uit de kast, want dat wordt gegarandeerd een feestje.

Wie nog tickets wil, moet snel zijn. De show van zaterdag is helemaal uitverkocht en voor zondag loopt de verkoop ook vlot, aldus Studio 100.