.
Alex Agnew, Charlotte De Bruyne, Joost Klein
zaterdag 14 oktober 2023

Deze drie openen het nieuwe seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld

En Erik Van Looy is er ook weer bij!

Op maandag 16 oktober start op Play4 en GoPlay het 21ste seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Erik Van Looy ontvangt in de eerste aflevering de eerste drie kandidaten.

“Wie hydrateert perfect zijn huid en speelt virtuoos Mozart op dwarsfluit? Maar weet ook dat je voor bollen terecht kan aan het Atomium en in Brussel Zuid? Is het misschien Joost, de Nederlandse zanger met veel succes op elk festivalterrein? Hopelijk blijkt hij in onze studio geen dom blondje te zijn. Of is het Charlotte De Bruyne? Speciaal voor de eerste aflevering heb ik een topactrice gebeld en ze is mega tof ook, dus is de kans groot dat iedereen voor haar smelt. Of is het Alex Agnew? Na jaren smeken en zeuren en stalken, is hij eindelijk hier: mijn leven is compleet. Nu maar hopen dat hij iets weet.”

Verder onthult Charlotte waar ze ooit op betrapt werd, ontdekken we waarom Acid (Nathan Vandergunst) zich in het publiek bevindt en duiken Luc Appermont en Bart Kaëll op als rasechte rappers. Juryleden van dienst Jennifer Heylen en Bart Cannaerts leiden alles in goede banen.

Stand-up comedian Alex Agnew, actrice Charlotte De Bruyne en muzikant Joost Klein bijten de spits af in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’

Vanaf maandag 16 oktober om 21u15 op Play4 en GoPlay

Bio van Erik Van Looy, Charlotte De Bruyne, Alex Agnew en Joost Klein