.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Het komt tot een clash tussen Moritz en Konstantin.

1506
Theresa en Moritz kijken reikhalzend uit naar hun vertrek, tot ze plots het nieuws over de vliegtuigcrash van Konstantin te horen krijgen. De twee zijn in shock. Brengt het incident hun plannen in de war? André zet ondertussen alles op alles om Nicola's hart helemaal in te palmen.

1507
Op het familiefeest komt het tot een nieuwe clash tussen Moritz en Konstantin. Theresa moet inzien dat een verzoening tussen de broers onmogelijk is. André nodigt Nicola uit voor een gezellige avond, maar die loopt anders af dan gepland. Alfons en Hildegard zijn het spel van Rosalie en Xaver beu en denken eraan om open kaart te spelen.

1508
Konstantin heeft de hoop om Theresa terug voor zich te winnen duidelijk nog niet opgegeven. Rosalie moet met pijn in het hart een aandenken aan Michael in pand geven om de kosten voor de dure kristallen vaas te kunnen dragen. Ondertussen kijkt ze reikhalzend uit naar de miljoenen van Nicola...

1509
Theresa is ten einde raad omdat Moritz hun relatie voor bekeken wil houden. Maar stiekem heeft ook Moritz het moeilijk. Hij denkt er zelfs aan om het Fürstenhof te verlaten, iets wat Werner hem uitdrukkelijk afraadt. De hele situatie dreigt uit de hand te lopen...

1510
Nicola plant een klein feestje voor Rosalie en Xaver en heeft daar eveneens een belangrijke aankondiging te doen. Er wordt al volop gespeculeerd over wat die mededeling precies kan inhouden... Ondertussen bereidt Doris samen met Augustin een plan voor tegen Burger Bräu.