.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Moritz en Konstantin bundelen de krachten om Jan buiten spel te zetten. Mag zal dat lukken??

1511
Konstantin merkt hoe zwaar Theresa onder de breuk met Moritz lijdt. Hij doet zijn uiterste best om haar op te monteren, maar lijkt daar niet in te slagen. Jan, een oude vriend van Theresa, boekt meer succes. Wanneer Konstantin de twee samen piano ziet spelen, wordt hij overmeesterd door jaloezie.

1512
Tanja en Nils zijn terug van een deugddoende, romantische vakantie en zijn klaar voor een nieuwe stap in hun relatie: ze willen dolgraag samen een kindje krijgen. Na een uitgebreid onderzoek bij de gynaecoloog heeft Michael belangrijk nieuws voor Tanja...

1513
Op aanraden van Doris, nodigt Jan Theresa uit voor een gezellig etentje. Wanneer Moritz de plannen te horen krijgt, besluit hij Theresa te waarschuwen. Tanja is radeloos sinds het gesprek met Michael en zoekt steun bij Theresa.

1514
Moritz is ervan overtuigd dat Theresa het bed gedeeld heeft met Jan en spreekt haar hierover aan. Zijn insinuaties stuiten op veel onbegrip. Konstantin bedenkt ondertussen een plan om Jan schaakmat te zetten. Voor Xaver en Rosalie wordt samenleven als een getrouwd stel alsmaar ondraaglijker.

1515
Moritz en Konstantin bundelen de krachten om Jan buiten spel te zetten. Het duurt echter niet lang voor de concurrentie tussen de twee broers opnieuw de kop op steekt. Tanja laat verdere onderzoeken uitvoeren en krijgt het resultaat te horen. Door de oplopende stress komt het tot een stevige woordenwisseling met Nils. Julius overtuigt Charlotte om zich samen met de Sonnbichlers aan een spelletje Schafkopf te wagen.