.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Werner gaat ver om Doris op andere gedachten te kunnen brengen.  Wat staat er nog te gebeuren in de nieuwe week van Sturm der Liebe?

1526 (30/06/2014)
Na een slapeloze nacht is Charlotte klaar om Julius haar besluit mee te delen. Zal ze het aanbod van Doris aannemen? Nicola laat zich door André overhalen om samen naar de opera te gaan. Een onverwachte gebeurtenis gooit echter roet in het eten.

1527 (01/07/2014)
Werner en Doris zijn het erover eens: de beslissing van Charlotte om haar aandelen te verkopen zal dramatische gevolgen hebben. Julius stelt ondertussen alles in het werk om zich met Charlotte te verzoenen. Moritz is compleet van de kaart wanneer hij verneemt dat Theresa van plan is om het Fürstenhof te verlaten.

1528 (02/07/2014)
Theresa en Rosalie slaan de handen in elkaar om een bierproeverij voor te bereiden voor de pers en voor enkele zakenpartners. Hiermee willen ze iedereen voor eens en voor altijd overtuigen van de kwaliteit van Burger Bräu. Ondertussen wordt de brouwerij door een wildvreemde man geïnspecteerd...

1529 (03/07/2014)
Werner gaat ver om Doris op andere gedachten te kunnen brengen. Zij geeft zich echter niet zo snel gewonnen en zet hem onder druk. Theresa krijgt verrassend bezoek over de vloer: haar vader Hans.

1530 (04/07/2014)
Nils wil Fabien vroeger inschrijven op school, maar stuit op tegenkanting van Tanja. Het komt tot een conflict. Hans neemt meteen de touwtjes in handen en staat erop een eigen versie van het Gourmetbier te brouwen. Dat loopt echter niet zoals gepland...