.
News Image

Deze week in Sturm der Liebe

Doris is dolgelukkig wanneer ze te horen krijgt dat Moritz en Kristin zich hebben verloofd.

Dit is de inhoud van de nieuwe week van Sturm der Liebe:

1546 (28/07/2014)
Werner overslaapt zich op zijn eerste werkdag. De gemoederen laaien hoog op tussen de broers, met alle gevolgen van dien. Ondertussen krijgt Charlotte te horen dat een erg belangrijke gastronomische recensent onderweg is naar het Fürstenhof...

1547 (29/07/2014)
Theresa lijdt erg onder haar liefdesperikelen, en ook Moritz heeft het moeilijk om niet aan haar te denken. Theresa denkt dat ze een fout heeft gemaakt en neemt Nicola in vertrouwen. Tussen Werner en André heerst een koude oorlog nu hij zijn ster heeft verloren.

1548 (30/07/2014)
Doris is dolgelukkig wanneer ze te horen krijgt dat Moritz en Kristin zich hebben verloofd. Ze zal er alles aan doen om te voorkomen dat Theresa nog stokken in de wielen steekt. Nils wil niet dat Viola en Franz zich borg stellen voor hem, waardoor Tanja een andere oplossing moet zoeken.

1549 (31/07/2014)
Rosalie schakelt Charlotte in om het Fürstenhof terug op de rails te krijgen na het harde verdict van de gastronomische recensent die er langskwam. Zij slaagt erin een journalist te overtuigen om een artikel te brengen over de keuken van het hotel. Het bezoek moet echter bijzonder snel gebeuren, net nu André een avond vrij heeft genomen...

1550 (01/08/2014)
Konstantin kan maar niet begrijpen waarom Theresa met Moritz in haar hoofd blijft zitten. Tanja heeft zich verzoend met Nils. Zij besluit Elena uit te nodigen voor een klein feestje, maar de avond verloopt anders dan verwacht. Xaver is ervan overtuigd dat André zijn ontslag niet lang zal kunnen aanhouden.