.
News Image

Deze week in Sturm Der Liebe

Je krijgt deze week weer vijf nieuwe afleveringen van Sturm der Liebe op Vitaya. Wat staat er te gebeuren?
Hoe ziet de inhoud bij Sturm der Liebe voor de komende week eruit?

Aflevering 1611
Alexander keert goedgeluimd terug van een bezoekje aan Werner en Doris. Hij licht Alfons in over de diepe indruk die Werners toekomstige vrouw op hem heeft nagelaten, maar wordt meteen met de neus op de feiten gedrukt. Noch Alfons, noch Alexander beseft dat Doris hun gesprek stiekem afluistert...

Aflevering 1612
Michael is ervan overtuigd dat Marlene opnieuw zal kunnen lopen als ze zich laat opereren. Zij heeft echter geen oren naar zijn pleidooi. Konstantin en Natascha proberen Marlene te overtuigen zich op z'n minst verder te laten onderzoeken. Werner en Charlotte vallen compleet uit de licht wanneer ze vernemen dat Alfons zijn ontslag heeft ingediend.

Aflevering 1613
Konstantins harde woorden hebben Marlene diep getroffen. Ze zoekt troost bij Mandy. Alexander steunt zijn vader Alfons door dik en dun en lokt een groep fietsers naar zijn pension. Kira kan haar nonkel Julius overtuigen om haar te laten overnachten in zijn hut.

Aflevering 1614
Marlene kijkt de dood in de ogen nadat ze compleet onbezonnen deelnam aan de zwemwedstrijd. Werner gaat op zoek naar een getuige voor zijn huwelijk, maar die zoektocht loopt moeizamer dan gedacht. Hildegard worstelt met een lumbago.

Aflevering 1615
Marlene bereidt zich voor op haar operatie. Doris maakt van de gelegenheid gebruik om wat extra onrust te veroorzaken. Wanneer Marlene 's anderendaags onder narcose gaat, krijgt Michael verontrustend nieuws te horen...

Download onze app voor Android of iOS