.
News Image

Deze week in Sturm Der Liebe

Er staat een nieuwe werkweek voor de deur maar net zo goed een nieuwe week met Sturm der Liebe.
Hoe ziet de inhoud bij Sturm der Liebe voor de komende week eruit?

Aflevering 1626
Marlene kan Alfons nog net het staal toestoppen, zodat hij het tegenmiddel naar het Fürstenhof kan brengen. Nu moet Alfons enkel nog zien uit te zoeken hoe hij het hotel binnengeraakt. Julius denkt de oplossing te hebben gevonden.

Aflevering 1627
Xaver wil een goede indruk maken op Kira en flirt erop los. Zonder succes, weliswaar. Kira zelf lijkt namelijk haar hart te hebben verloren aan Martin. Wanneer de twee samen op zoek gaan naar goud, belanden ze plots in elkaars armen.

Aflevering 1628
Charlotte en Werner krijgen heugelijk nieuws te horen. Julius heeft het moeilijk met hoe de twee met elkaar omgaan en kan zijn jaloezie maar moeilijk verbergen. Marlene wil zich voor een paar dagen laten opnemen in het ziekenhuis om haar trainingsachterstand in te halen. Maar dan vangt ze een noodkreet op van Mandy...

Aflevering 1629
Kira kan de kus met Martin maar niet van zich afzetten. Terwijl ze haar gevoelens moeizaam probeert te onderdrukken, besluit Xaver offensiever te werk te gaan om het hart van Kira te veroveren. Na hun terugkeer zijn Canada-reizigers erg onder de indruk van het drama dat zich in het Fürstenhof heeft afgespeeld.

Aflevering 1630
Elena licht Nils eindelijk in over het hematoom dat bij haar is vastgesteld. Haar toestand lijkt gunstig, tot de artsen tijdens een laatste controle een schokkende ontdekking doen. Elena moet onder het mes en de angst slaat Nils om het lijf wanneer hij tijdens de operatie een gesprek opvangt tussen de gynaecologe en de hoofdarts...

Download onze app voor Android of iOS