.
News Image

Deze week in Sturm Der Liebe

Er is goed nieuws voor de fans van Sturm der Liebe.
Hoe ziet de inhoud bij Sturm der Liebe voor de komende week eruit?

Aflevering 1631
Martin probeert zijn gevoelens voor Kira te negeren nadat het tussen hen tot een kus is gekomen. Kira zelf worstelt met gewetensproblemen en besluit bij Martin te biecht te gaan. Elena heeft het bijzonder moeilijk met het slechte nieuws dat ze te horen heeft gekregen.

Aflevering 1632
Werner dringt er bij zijn zoon op aan zich te verzoenen met Natascha. Konstantin voegt meteen de daad bij het woord. Elena is onthutst wanneer ze te weten komt dat ze mogelijk het slachtoffer is geworden van wanpraktijken. Sabrine bezwijkt onder de druk van haar schuldeisers en vervalst André's handtekening. Ze wordt echter verrast door Michael...

Aflevering 1633
Konstantin oefent samen met Marlene voor zijn optreden op het concert. Een jaloerse Natascha doorbreekt het gezellige onderonsje en eist meteen alle aandacht van Konstantin op. Doris heeft een plan om opnieuw volk naar het Fürstenhof te lokken.

Aflevering 1634
Charlotte raadt Julius aan zich bij André te verontschuldigen. Hij hoopt dan ook terug aan de slag te kunnen bij Burger Bräu. Marlene beseft dat ze het erg moeilijk heeft om haar moeder en Konstantin gelukkig te zien. Toch besluit ze het concert bij te wonen, waarop beiden zullen optreden...

Aflevering 1635
Nils heeft het moeilijk om Elena's beslissing te accepteren. Wanneer hij 's avonds thuiskomt, ontdekt hij een emotionele brief... Marlene's intensieve oefeningen werpen hun vruchten af. Doris is niet te spreken over het feit dat Werner zonder haar naar München is afgereisd.

Download onze app voor Android of iOS