.
Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel
donderdag 19 september 2024 16:25

Deze zes maken vrijdag hun debuut in nieuw seizoen van The Masked Singer

Wie zijn de zes gelukkigen?

Mystery madness is back! Op vrijdag 20 september is het eindelijk zover en wordt Vlaanderen weer meegezogen in het grootste en populairste raadspel van het moment. The Masked Singer is terug met in totaal 14 frisse gemaskerde celebrities die gekomen zijn met één doel: hun échte identiteit zo lang mogelijk verborgen houden. 12 figuren toonden zich al aan de buitenwereld en 6 daarvan trappen vrijdag de eerste show af: Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel. Voor één van hen wordt de eerste show ook meteen de laatste. Wie wordt als eerste onverbiddelijk ontmaskerd?

“Een schande is het! Echt schandalig”, trapt host Jens Dendoncker de show af. “Ik heb het voor u bijgehouden: exact 73 weken hebben jullie het zonder The Masked Singer moeten doen. Meer dan 500 dagen waarin jullie hebben verlangd, gehunkerd en gesmacht. Dat stopt nu. Genoeg is genoeg. Schluss damit. We gaan daar verandering in brengen. Iedereen is er klaar voor, we geven er een lap op. Welkom bij een nieuw seizoen van The Masked Singer, met nieuwe maskers, nieuwe singers, nieuwe speurders en nieuwe muffins in de backstage! Voor mij is er slechts één vraag: komt Belle Perez vrijdag al aan bod of zit ze pas volgende week in een pak?”

En niet alleen Jens is er klaar voor, maar ook het volledig nieuwe speurdersteam. Tine Embrechts en Ruth Beeckmans nemen hun ervaring van de voorbije seizoenen mee en krijgen vers bloed naast zich. Want ook Aaron Blommaert, Erik Van Looy, Elisabeth Lucie Baeten, Véronique De Kock, Frances Lefebure en Boris Van Severen zoeken als een bezetene samen met heel Vlaanderen mee naar welke bekende koppen zich verschuilen achter hun masker. Het gouden trio Ruth, Aaron en Elisabeth bijt samen met een geheime gastspeurder de spits af in de eerste show.

Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel trappen de show vrijdag samen af met een knallende performance op What I Like About You van The Romantics. Meteen ook de allereerste keer dat ze hun echte stemmen op Vlaanderen loslaten. Nadien nemen de figuren het tegen elkaar op in een muzikaal duel. Tik & Tok staan lijnrecht tegenover Giraf, Boom duelleert tegen Zeeduivel en Mister Withlove moet zijn mannetje staan tegen Medusa. De favorieten van het publiek in de studio gaan door naar de volgende show, wie de minste stemmen haalt wordt onverbiddelijk ontmaskerd.

Met deze songs duelleren de 6 Masked Singers voor de allereerste keer tegen elkaar:
Tik & Tok zingt I Wanna Be Your Slave van Måneskin
Giraf zingt Backstreet’s Back van Backstreet Boys
Boom zingt Relax van Frankie Goes To Hollywood
Zeeduivel zingt Listen To Your Heart van Roxette
Mister Withlove zingt Copacobana van Barry Manilow
Medusa zingt Uninvited van Alanis Morisette

Wie moet als eerste zijn of haar masker afzetten? En welke bekende kop verschijnt van achter het masker? De guessing game is on!

Bio van Jens Dendoncker