.
Bart Peeters met zijn vrouw Anneke en dochter Nona
zondag 7 juli 2024

Deze zomer zal Bart Peeters nooit vergeten

En dit is de reden...

De zomer. Het is een seizoen dat tot ieders verbeelding spreekt. Elk jaar opnieuw verlangen we ernaar en hopen we dat de zon ons leven weer even die magische glans mag geven. Want wie bewaart er geen mooie herinneringen aan die ene heerlijke vakantie, die zalig lange avonden in de zomer van het jaar X of die spannende kriebels toen de liefde je helemaal betoverde, vraagt Primo zich af.

“Een zomer die ik nooit zal vergeten, is die van 1981”, vertelt zanger Bart Peeters dan ook desgevraagd aan het weekblad. “Mijn toenmalige lief en nu mijn vrouw, Anneke, en ik gingen toen in volledige vrijheid met de wagen rijden. We zagen 's avonds wel waar we uitkwamen. En die zomer reden we naar het voormalige Joegoslavië.”

Maar niet rechtstreeks, zo blijkt. “Inderdaad”, zegt Bart. “Ik zei Anneke dat we een omweg moesten maken langs Turijn. ‘Waarom?’, vroeg ze. ‘Wel, omdat de Rolling Stones er vanavond spelen en omdat het er zodanig warm is dat we met zekerheid weten dat Mick Jagger er een hartaanval zal krijgen en gaat sterven. Want zo oud is hij!’”, lacht Bart bij de herinnering alleen al.

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters