.
Die Schnappers: Yves Segers, Matthias Lens
dinsdag 27 augustus 2024

Die Schnappers gaan padellen!

Iedereen aan de kant!

Yves Segers en Matthias Lens, alias Die Schnappers ruilen hun après ski kostuum in voor een blitse padeloutfit.

Na hun succesvolle passages op Het Schlagerfestival in Hasselt, Kamping Kitsch in Kortrijk en bijna alle Oktoberfestivals in gans Vlaanderen, zijn Die Schnappers niet meer weg te denken van de Vlaamse podia.
Naar aanleiding van de zomerse temperaturen zijn Die Schnappers de afgelopen weken ook samen gaan padellen. Ze konden de druk van deze sporthype niet meer weerstaan en gooiden hun après ski kostuum eventjes aan de kant.
Hiervoor klopten ze aan bij het sportmerk Dare, en kregen een blits matching padeloutfit aangemeten. Samen op de padelbaan gaven Yves en Matthias het beste van zichzelf, maar het bleek toch dat zingen en ambiance maken hen beter afgaat dan het padellen zelf.

Ze doken, 5 jaar na hun debuutalbum, samen de studio in bij Sonic Solutions in Roosendaal en namen een oorwurm van formaat op. ‘Padellellellellelleuh’ klinkt het vanaf de eerste noten en hiermee is de toon gezet voor een geweldig ambiance nummer.
Wie weet wordt deze single wel dé nazomer hit van 2024!

‘Padellen’ is vanaf heden verkrijgbaar op alle muziekplatformen, wie weet heeft u deze hype snel te pakken en staat u binnenkort ook te ‘padellellellellelleuh’!