.
Dieter Coppens
zondag 16 oktober 2022

Dieter Coppens: “Dat gebeurt echt zelden”

Maar soms moet het toch

Een programma maken als ‘Down The Road’, het is altijd een unieke belevenis, maar soms ook emotionele belevenis. Het kan niet alleen heftig zijn voor de kandidaten, maar ook voor Dieter Coppens zelf.

“Het gebeurt soms dat de deelnemers mij moeten komen troosten. Dat heeft Ruben dit seizoen moeten doen. Hij is niet de vlotste babbelaar, maar als hij over zijn overleden mama vertelde… dat pakte me enorm. Heel de ploeg zat te wenen. En dan kijkt Ruben me in de ogen en zegt hij: ‘Nu zou ik willen dat je lacht, ik vind je dan mooier”, glundert Dieter in Story.

Dieter laat zichzelf van zijn puurste kant zien in het programma. Een Dieter zoals hij is. En dat heeft hij vooral te danken aan zijn reisgenoten.

“Zij maken het zo makkelijk om mezelf te zijn. Je kan geen rolletje spelen. Dat is ook iets dat ik meenemen uit het programma.”

Door zichzelf van zijn puurste kant te laten zien, wordt Dieter al gauw omschreven als ideale schoonzoon. “Ja, hoe komt dat? Dat zou je eens aan mijn schoonmoeder moeten vragen. Al is die heel tevreden hoor. Op zich vind ik het wel flatterend om dat etiket te krijgen, maar ik weet dat ik ook mijn mindere kanten heb.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dieter Coppens