.
Dieter Coppens
vrijdag 24 november 2023

Dieter Coppens: “Ik word gedwongen om mezelf te zijn”

Hij kan niet anders

Dat Dieter Coppens een grote liefde heeft voor de natuur, dat is geen geheim meer. Die liefde probeert hij ook door te geven aan zijn drie kinderen.

“Ik probeer dat door veel te vertellen als we gaan wandelen en mijn verwondering met hen te delen. Stilaan komen mijn kinderen op een leeftijd waarop ze andere interesses hebben, maar ik was toch heel blij toen mijn dochter Suzy aankondigde dat ze biologie zou studeren in Leuven. Dat was haar keuze en heeft me positief verrast. Telkens als ik haar zie in het weekend, vraag ik haar of ze interessante dingen geleerd heeft. Zij zal dus zeker mijn boek moeten lezen”, lacht Dieter in Primo.

De kinderen van Dieter moeten hun papa soms missen omdat hij opnames heeft voor ‘Down The Road’ in het buitenland. De Dieter die we daar zien, is ook de Dieter die we thuis bij zijn kinderen te zien krijgen.

“Ik denk dat er weinig verschil is tussen de Dieter op tv en thuis. Ik word door mijn reisgenoten gedwongen om mezelf te zijn, dat is de kracht van het programma. Daarin toon ik altijd veel geduld en dan mag ik thuis al eens horen dat het bij hen een stuk minder is, maar de omstandigheden zijn ook anders.”

Bio van Dieter Coppens

Meer Over:

Dieter Coppens