.
Dimitri Vantomme
zondag 22 september 2024

Dimitri Vantomme onderweg met nieuwe single

Na een topzomer een nieuwe topsingle.

Het was weer een topzomer voor de 45-jarige Dimitri Vantomme, publieksopwarmer, zanger, podiumbeest, dj, tv-presentator, organisator en eigenaar van de bekende Antwerpse Bar Bonaparte. Door zijn veelzijdigheid kan de populaire, sympathieke spring-in-t-veld voortdurend kiezen welk schuifje hij opentrekt. Met de release van zijn nieuwe single ‘Onderweg’ is dat deze keer de muziek die hij al jaren uitbrengt als DIMI.

“Tussen twee dance-singles door pakken we wat ademruimte en rust”, begint DIMI het gesprek. Met zijn West-Vlaamse versie van de Abel-klassieker ‘Onderweg’ zorgt hij meteen voor een primeur. “Ik woon al jaren in de Koekestad, maar ben geboren in Moorslede. Dit nummer is bijzonder, omdat ik het zing in ‘mijn taal’, waardoor het nog meer in staat is om echt tot het hart van het nummer en de luisteraars door te dringen.”

Als je luistert naar DIMI zijn ‘Onderweg’, ontdek je meteen het frisse verhaal, zijn eigen twist en interpretatie die een grote meerwaarde zijn: “Het is gevoelig, maar tegelijk krachtig, balancerend tussen loslaten en vasthouden. Op basis van de streams en vooral de reacties op social media, waar er leuke filmpjes werden gemaakt en gedeeld, merk ik nu al dat het aanslaat. Dat wordt de komende dagen nog wat feller, zeker nu we de videoclip gelanceerd hebben. Een sobere, ingetogen clip die de juiste sfeer weergeeft. ‘Onderweg’ heeft sterke West-Vlaamse accenten, maar door de frisse, eigentijdse productie blijft het een versie die iedereen aanspreekt. Het is oprecht en puur, een kant van DIMI die de mensen nog niet eerder hebben gehoord, maar ongetwijfeld nog vaker gaan willen zien en horen.”

Bio van Dimitri Vantomme

Meer Over:

Dimitri Vantomme