.
News Image

Dina Rodrigues ook met special Celine Dion op het podium

Dat wordt dan een unieke show met special effects.


Bij elk optreden brengt Dina Rodrigues enkele nummers van haar grote idool Celine Dion. Dit is niet zo vanzelfsprekend en dat gaat ook niet onopgemerkt voorbij. Tot zelfs in het zonnige Portugal en geboorteland van Dina is men onder de indruk van de tesituur van de zangeres.



Elk jaar stapt Dina enkele keren op het vliegtuig naar haar geboorteland, waar ze regelmatig op de Nationale TV te zien is. Bij deze gelegenheden tracht ze daar ook enkele optredens te doen. Zo stond ze begin dit jaar nog in het Cultureel Centrum van Lissabon, waar ze buiten haar eigen repertoire ook enkele nummers van Dion bracht. Dat was voor organisatoren de aanleiding om een show voor haar te organiseren in Teatro Chaby Pinheiro te Nazaré Portugal rond Celine Dion. Dit vindt plaats op 4 april 2020.



Het was alle hens aan dek om deze show in elkaar te steken, wat intussen is gebeurd. Het biedt haar nu de gelegenheid om ook bij ons met die show de baan op te gaan. Het word een ware special live on tape met spektakel van licht en special effects waar Dina de grootste klassiekers en hits van Dion zal brengen.



Organisatoren die deze unieke show ook hier willen organiseren kunnen best informeren via eric@pure-entertainment.be of op +32 (0) 485 030644.



(Nico Vanaken)

Bio van Dina Rodrigues

Meer Over:

Dina Rodrigues