.
Olivier Smets en Marie-Harry Willems uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 28 mei 2024

Dina Tersago blikt terug op 20 jaar Boer zkt Vrouw

Hoe gaat het met de boeren van vroeger?

In Boer zkt Vrouw - 20 jaar op dinsdag 28 mei om 20u40 zoekt Dina Tersago aka Cupido herself de opvallendste ex-deelnemers in twintig jaar televisiegeschiedenis op om te horen hoe het anno 2024 met hen gesteld is. Zijn ze nog steeds verliefd, verloofd en/of getrouwd? Haar taak als ‘patroonheilige van de boeren’ is echter nog lang niet volbracht, want er staan ook al zeven nieuwe boeren te popelen om hun ideale partner te vinden via Boer zkt Vrouw. Hun amoureuze parcours kan bij VTM gevolgd worden in het voorjaar van 2025.

In de eerste van drie afleveringen gaat Dina op de koffie bij Kris Brusselmans uit Zele en Joeri Berthels uit Diest. De twee boeren - noem hen gerust pioniers - maakten hun opwachting in het allereerste seizoen van Boer zkt Vrouw in 2004. Hoe ziet hun liefdesleven er vandaag de dag uit? Zestien jaar geleden maakte Vlaanderen ook kennis met de guitige melkveeboer Wim Seunens uit Lennik (seizoen 4, 2008). Dina bezoekt hem opnieuw in deze jubileumeditie. Steven Bruyneel uit Overboelare (seizoen 2, 2005) had te weinig brieven om zijn avontuur op televisie verder te zetten. Al sprong één brief eruit. Steven ging uiteindelijk op date met Els. Benieuwd hoe het nu met hem (of hen) gaat. In 2007 én 2012 schakelde Frieda Dina Tersago in om haar zonen Christophe (seizoen 3) en Giovanni (seizoen 8) aan een lief te helpen. Er lopen alvast véél kinderen rond op het erf van de gebroeders Cornette, maar hoe gaat het vandaag echt met hen én met mama Frieda?

Olivier Smeets uit Ravels en Marie-Harry Willems uit Asse kan de kijker (her)kennen uit seizoen 4 (2008). De boer en boerin vonden de liefde niet tussen hun inschrijvingen, maar wel bij elkaar. Zijn de twee nog steeds samen? Recenter, in seizoen 14, zag heel Vlaanderen hoe cowboy William Junior Dougan uit Westerlo en Amber naar elkaar toe groeiden. Jammer genoeg gingen ze na de romantische trip uit elkaar. Nu ontdekt de kijker dat William Amber toch wist te strikken met z’n lasso. Bart Beyaert uit Wortegem-Petegem koos in 2020 drie dames voor de boerderijweek, maar had enkel oog voor Céline. De twee andere dames verkozen dan ook vroegtijdig weg te gaan. Of Bart toen de goede keuze maakte, ontdekt kijkend Vlaanderen op dinsdag 28 mei.

In de eerste aflevering maakt de kijker meteen ook kennis met twee nieuwe boeren. Vleesveeboer Yarne Rummens (23) uit Vlaams-Brabant en edelhertenkweker Michiel De Meyst (32), die z’n boerderij in Frankrijk heeft, gaan op zoek naar de liefde. Hun avontuur kan worden gevolgd in het voorjaar van 2025. Inschrijven kan op vtm.be.

Boer zkt Vrouw - 20 jaar op dinsdag 28 mei om 20u40 op VTM.