.
Dina Tersago
vrijdag 8 maart 2024

Dina Tersago: “Dat gevoel zal nooit meer weggaan”

Maar ze kan er al beter mee om

In tegenstelling tot haar boeren heeft Dina wel al de liefde gevonden, heeft ze ook twee kindjes en bevindt ze zich in een fase in haar leven dat alles rustig en standvastig is. Iets wat haar een heel goed gevoel geeft.

Maar Dina heeft het niet altijd makkelijk gehad. Zeker niet in haar jonge jaren. Ze was zo ontzettend onzeker en maakte het zichzelf vaak moeilijk door de vele angst en stress die ze had.

“Dat gevoel zal nooit helemaal weggaan, maar ik heb er wel mee leren omgaan. Doorheen de tijd heb ik dat leren ombuigen naar iets positiefs”, klinkt het in Dag Allemaal.

Dat deed ze door successen te ervaren zoals Miss België worden. Al beseft ze ook dat zo’n kans niet voor iedereen is weggelegd.

“Ik streef nog altijd in alles wat ik doe de perfectie na, maar ik heb geleerd dat 'goed' soms ook goed genoeg is. Soms heb ik het gevoel dat ik een slechte draaidag achter de rug heb, maar dan zeggen anderen tegen mij dat het goed is. Dat die aarzeling of een verspreking niet zo erg is, omdat de mensen dat charmant vinden.”