.
Dina Tersago
dinsdag 27 februari 2024

Dina Tersago: “Drama is natuurlijk niet slecht”

Maar leuk is soms anders

Dina Tersago is terug met ‘Boer Zkt Vrouw’. Ook in dit nieuwe seizoen gaat ze op zoek naar een geschikte partner voor enkele boeren en hoopt ze net als hen dat ze de eeuwige liefde vinden.

De voorbije seizoenen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ hadden altijd wel een grote dosis spanning, tranen en drama’s, en dat wordt dit keer niet anders. Maar of het nieuwe seizoen het vorige seizoen kan overtreffen, dat valt nog af te wachten.

“Voor de kijkcijfers is zoveel drama natuurlijk niet slecht. Ik ben ook nog nooit zoveel aangesproken geweest op straat, vooral door jonge mensen, maar voor de boeren was het niet plezant.' Ze vreesde zelfs even dat het moeilijk zou worden om nog briefschrijvers te vinden”, zegt Dina in Dag Allemaal.

Na alle drama vorig jaar was de stap voor de geïnteresseerde kandidaten te groot om zich in te schrijven. Want velen vroegen zich af of ze wel zin hadden in zoveel media-aandacht.

“ Gelukkig werden opnieuw heel wat brieven gestuurd. En we hebben er dit jaar nóg meer dan anders op gelet dat we iedereen goed voorbereidden op wat er ging komen.”