.
Dina Tersago
woensdag 6 december 2023

Dina Tersago: “Er komen veel frustraties bij kijken”

Maar zo trots zijn ze achteraf

Heel wat jonge koppels hadden graag meegedaan aan het nieuwe seizoen van ‘Huis Gemaakt’. Een huis verbouwen en omtoveren tot je droomwoning, welk jong koppel droomt er niet van. Maar verbouwen is niet zo eenvoudig. Het kost ook ontzettend veel tijd.

“We onderschatten onszelf vaak als we aan zo'n project beginnen, maar je mag jezelf ook zeker niet óverschatten. Soms moet je dingen afbreken en weer van nul beginnen. Ik weet nog dat ik tijdens de bouw van ons huis een OSB-plaat aan het zagen was op mijn betonnen gietvloer en ik zaagde gewoon in onze nieuwe vloer. Niemand anders zal dat streepje daarin nu zien, maar ik wel”, lacht Dina Tersago in Story.

Dina presenteert niet alleen ‘Huis Gemaakt’, ze heeft zelf ook al verbouwingen gedaan. En ze moet ook toegeven dat haar eigen verbouwingen en haar eigen werk haar behoorlijk wat voldoening geven.

“Ik ben nog steeds trots op het feit dat we zoveel zelf hebben gedaan. Aanvankelijk zijn er veel frustraties als je dingen zelf moet installeren of plaatsen. Dat zie je ook in Huis Gemaakt. Maar als het eindelijk gelukt is, is het plezier des te groter. Je voelt je even de koning te rijk als er bijvoorbeeld water uit de kraan komt.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dina Tersago

Meer Over:

Dina Tersago