.
Dina Tersago
maandag 25 maart 2024

Dina Tersago: “Gelukkig was er nog niks opgenomen”

Maar het was wel jammer

Het seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ was nog niet goed en wel begonnen, de opnames waren nog niet gestart, of er haakte al een boer af. Gelukkig had die boer alleen maar goede redenen om te stoppen, want hij had zelf al een partner gevonden.

“Er was gelukkig nog niks opgenomen. Maar het was jammer voor de vrouwen die zich wilden inschrijven. En ook voor ons, want hij had ook een bioboerderij. We zagen dat helemaal zitten om in beeld te brengen. Maar het belangrijkste is het vinden van de liefde en dat kan je niet tegenhouden. We leggen hen geen liefdesverbod op als ze beslissen om mee te doen. Gelukkig is er altijd een grote reservepoule met potentiële kandidaten”, zegt Dina in Gazet van Antwerpen.

In ’Boer Zkt Vrouw’ probeert Dina de boeren bij te staan met liefdesadvies en hen te helpen waar het kan. Maar in het echte leven is zij niet meteen de persoon waar iedereen naartoe gaat als ze liefdesproblemen hebben.

“Niemand vraagt mijn advies. Misschien laten ze me met rust omdat het al mijn werk is? Mensen lopen er ook niet mee te koop. Zelfs niet in je omgeving. Het duurt al even voordat ik zoiets verneem. Terwijl ik bij Boer zkt vrouw het liefdesparcours elke dag op de voet volg en we er bijgevolg met onze neus op zitten. Dan is het makkelijker om advies te geven. Maar ik vind dat de boer zelf moet beslissen. Wie ben ik om iemand die zeker is van zijn stuk, te zeggen dat hij volgens mij de verkeerde keuze maakt? Ik zal nooit zeggen wat mensen moeten doen.”

Bio van Dina Tersago