.
Dina Tersago
zondag 14 augustus 2022

Dina Tersago: “Het mooiste wat ik ooit heb gedaan”

Het is nog altijd een soort van taboe

Het is mooi om zien hoeveel bekende mama’s steeds meer en meer borstvoeding in de spotlights plaatsen. Er heerst nog altijd een taboe over het plaatsen van foto’s rond borstvoeding en dat taboe willen de vrouwen graag doorbreken.

Ook Dina Tersago vraagt wat extra aandacht voor borstvoeding. Zij gaf haar zoon Thor zelfs tijdens de opnames van ‘Het Heilig Huis van Hansen’ gewoon verder borstvoeding. Ondertussen ging ze rustig in gesprek met presentatrice Evi Hanssen.

Dina postte onlangs nog een foto uit die periode met een mooie boodschap bij. “één van de meest intense dingen die ik heb gedaan: mijn kind voeden. Dat hij daardoor groeide en bloeide, dat het hem troost bood, dat ik het eender waar en wanneer kon doen. Al die dingen zorgden ervoor dat ik meer en meer van de borstvoedingsmomenten ging houden”, citeert Tv Familie.

Er komt nog altijd heel wat kritiek op de vrouwen wanneer ze in het openbaar borstvoeding willen geven. Veel mensen vinden dat niet kunnen, terwijl het voor de moeders de normaalste zaak van de wereld is.

Wij kunnen vrouwen volledig begrijpen dat zij gewoon waar en wanneer nodig is hun kind willen voeden zonder daar kritiek op te krijgen. Heel wat vrouwen letten er immers op dat er niet teveel zichtbaar is, zodat mensen er geen aanstoot aan kunnen nemen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Dina Tersago

Meer Over:

Dina Tersago