.
Dina Tersago
donderdag 28 maart 2024

Dina Tersago: “Ik hou toch enorm van standvastigheid”

En die heeft ze

De voorbije 20 seizoenen van ‘Boer Zkt Vrouw’ heeft Cupido al een paar keer raak geschoten. Jammer genoeg ook een paar keer serieus mis. En dan kan Dina Tersago niet ontkennen dat ze het toch wel jammer vindt.

“Soms denk ik dan wel: had ik toch niet nog wat harder moeten aandringen om voor een bepaalde keuze te gaan? Maar ik wil niemand pushen. Ik kan wel advies geven, maar uiteindelijk moeten die boeren zelf hun keuze maken. Al geef ik ook eerlijk toe dat ik er al eens helemaal naast zat, en ik in de partnerkeuze van de boer niet meteen een match zag, terwijl het achteraf wél de juiste beslissing bleek”, zegt ze in Story.

Door ‘Boer Zkt Vrouw’ te presenteren en dat al 20 jaar lang, heeft Dina al heel wat bijgeleerd over liefde en relaties. Want ook Dina kan nog steeds iets bijleren.

“Wat ik vooral meeneem, is dat ik enorm hou van standvastigheid op liefdesvlak. Ik koester heel erg dat ik al dertien jaar samen ben met mijn partner Wim. Dat ik iemand heb om bij thuis te komen, mijn baken van rust. Rondfladderen is leuk voor even, maar op een bepaald moment verlang je toch naar de ware.”

Bio van Dina Tersago