.
Dina Tersago
donderdag 4 april 2024

Dina Tersago: “Ik laat mezelf nu veel meer horen”

Ze heeft meer ervaring

Toen Dina Tersago pas 25 was, stond ze al op de boerenerven om boeren aan een partner te helpen. 20 jaar later doet ze dat nog altijd en is ‘Boer Zkt Vrouw’ nog altijd een kijkcijferkanon.

“Het was inderdaad mijn eerste grote kans op tv. Mijn presentatievaardigheden zijn gelukkig gegroeid doorheen de jaren. In het begin voelde ik me soms wat overweldigd tussen de boeren, maar dankzij mijn ervaring heb ik nu meer vertrouwen om mezelf te laten horen. En ja, de aantrekkingskracht van het boerenleven is enorm, hé. Daarom hebben we altijd getracht om de stiel mooi in beeld te brengen”, zegt Dina in Primo.

Sinds het begin van het programma en nu is er een nieuwe generatie boeren opgestaan. Dat kan zelfs Dina niet ontkennen. Ze zijn meer geautomatiseerder en moderner dan vroeger.

“Maar ondanks die veranderingen blijft het gezinsleven voor hen van groot belang. In die zin is 'Boer zkt Vrouw' zeker nog altijd relevant. We zijn ook met de tijd meegegaan. Alle leeftijden, alle geaardheden, alle types: iedereen is welkom.”

Bio van Dina Tersago