.
Dina Tersago
woensdag 10 april 2024

Dina Tersago: “Ik moet me dan flexibel kunnen opstellen”

Ze draait vaak in de zomer

Al twintig jaar lang presenteert Dina Tersago ‘Boer Zkt Vrouw’. Dat is elke keer weer een intense opnameperiode en het is bovendien een stevige investering voor de presentatrice.

“Meestal draaien we in volle zomer, en dan moet ik me flexibel kunnen opstellen. Want ik heb een gezin, hé. Het is niet altijd makkelijk om die puzzel te leggen. Ik schrijf m'n zoontjes dan in voor kampjes. En gelukkig kunnen we ook rekenen op familie en vrienden. Thor en Isak beseffen intussen dat ik een onregelmatige job heb, maar tijdens drukke periodes beginnen ze daar soms wel last van te hebben. Ik probeer dat te compenseren door op andere momenten meer qualitytime in te plannen. Naar de opnamen kan ik hen moeilijk meenemen...”, klinkt het in Primo.

De kinderen van Dina zijn niet zoals hun mama en staan niet per se graag in de aandacht. Thor is de entertainer van de twee, maar de volle aandacht dat hoeft niet.

“Zij vinden het vooral belangrijk dat ik er voor hen ben en leuke dingen met hen doe. Ik wil ook dat ze vooral hun eigen interesses ontwikkelen. Het belangrijkste is dat ze gelukkig zijn en hun hart volgen. Op dit moment laat ik ze gewoon kind zijn. Ik zorg er ook voor dat ze genoeg buiten spelen en niet te veel tijd achter hun schermpjes doorbrengen.”

Bio van Dina Tersago