.
Dina Tersago
vrijdag 15 maart 2024

Dina Tersago: “Ik verkies zekerheden boven onbekende avonturen”

Maar ze houdt wel van een uitdaging

In het nieuwe 20ste seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ gaat Dina Tersago opnieuw op zoek naar een geschikte partner voor enkele boeren. Ook na 20 seizoenen presenteert Dina het programma met hart en ziel en heeft ze ook nog eens een groot hart voor al ‘haar’ boeren.

In 2014 al zei Dina dat ze een programma als ‘Boer Zkt Vrouw’ gerust nog 10 jaar of langer kon presenteren, en ze heeft gelijk gekregen. Al weet ze niet of het op haar 65ste nog geloofwaardig zou zijn mocht ze het programma dan nog altijd presenteren.

“Ik verkies zekerheden boven onbekende avonturen, maar ik ga ook geen uitdaging uit de weg. Bovendien was er een intermezzo bij Play4 met Blind gekocht. Wellicht zei ik dat toen omdat ik zo hard geniet van ‘Boer zkt vrouw’ “, zegt Dina in Gazet van Antwerpen.

Dina kan zich geen leven zonder het programma meer inbeelden. Het voelt zelfs een beetje aan alsof ze zelf een relatie heeft met het programma.

“Soms zit je weleens in een dip, maar de goesting komt altijd terug. Voor mij is het als thuiskomen. Ik doe het met een gemak, maar het is ook spannend. Elk jaar is anders.”

Bio van Dina Tersago