.
Dina Tersago
dinsdag 1 oktober 2024 14:40

Dina Tersago onder vuur na gewaagde Instagrampost

Veel negatieve reacties

Toen Dina Tersago onlangs een post maakte over zichzelf en het hebben van kinderen, kon die post rekenen op zowel positieve als negatieve reacties.

Dina vertelde in die post dat ze af en toe eens het huis uit loopt en in de wagen gaat wachten tot haar kinderen slapen. Een situatie waarin veel mensen zich herkenden, maar ook een post waardoor Dina stevig onder vuur kwam te liggen.

Dina zag geen problemen in de post en was alleen eerlijk. “Mijn kinderen waren in goede handen bij de papa. Gisteren wilde ik na een lange werkdag even rustig thuiskomen zonder drukte aan mijn hoofd. Want als ik thuiskom op het moment dat de kinderen naar bed moeten, zijn ze ineens springlevend”, verdedigde ze zich na alle kritiek, schrijft Dag Allemaal.

Gelukkig staan er ook heel veel mensen aan haar kant, waaronder opvoedingsexpert Steven Gielis. Hij begrijpt de reactie van de presentatrice zeer goed.

“Het is niet omdat je heel even liever niet bij je kinderen bent, dat je een slechte ouder bent. Integendeel, het kan je zelfs een betere maken. Veel mensen die 'mum shamen', doen dit uit onzekerheid.”

Bio van Dina Tersago

Meer Over:

Dina Tersago