.
Dina Tersago
maandag 1 juli 2024

Dina Tersago: “Ze weten beter wat ze willen dan andere vrouwen” 

Ze weten waar ze aan beginnen 

20 seizoenen ‘Boer Zkt Vrouw’, dat is goed voor 122 boeren en heel wat varkentjes en koetjes die naar Dina Tersago zijn vernoemd.

Van die 122 boeren zijn er 11 koppels uiteindelijk getrouwd, zijn er drie koppels verloofd en zijn er ondertussen ook 40 kinderen bij gekomen. Helaas zijn er ook twee huwelijken gestrand.

“Niet iedereen is getrouwd, natuurlijk. Van onze 122 boeren hebben er nu vijfentwintig een relatie. Dat lijkt misschien weinig, maar het gaat dus om koppels die nog altijd samen zijn - jammer genoeg zijn er in de loop der jaren ook veel weer uit elkaar gegaan. Maar dan nog. Vijfentwintig relaties op 122 boeren, dat is een winstkans van 20 procent! Ik wil weleens een tv-programma zien dat beter doet”, zegt Dina in Humo.

Het programma blijft een groot succes en ze blijven ook kandidaten vinden die zich nog willen inschrijven voor het programma.

“De vrouwen die een brief schrijven, weten heel goed wat ze willen, meer dan bij andere datingprogramma's. Vaak komen ze uit de sociale of administratieve sector: verpleegsters, zorgende of praktische types, die niet hun hele leven in een appartement in de stad willen wonen. Ze snakken naar de rust van het groen, naar een idyllisch lapje grond waar ze later hun kinderen kunnen opvoeden, en waar ze 's avonds na het werk naar de zonsondergang kunnen kijken.”

Bio van Dina Tersago