.
News Image

Dinsdag in Komen Eten

Dinsdag trekken we naar camping De Schuur in het Kempense Noorderwijk.
De 47-jarige Yves wíl niet enkel winnen, maar is ervan overtuigd dat hij gewoonweg gáát winnen. Hij is sommelier en dat zou wel eens een extra troef kunnen zijn vanavond. Yves vindt dat hij de leukste job ter wereld heeft, want hij wordt betaald om de hele dag door te drinken. Een koelkast kan niet gevuld genoeg zijn volgens Yves, dus heeft hij er voor de zekerheid drie. Kwestie van niet te snel zonder voorraad te vallen. Ook het showelement verdient de nodige aandacht bij Yves en hij sabreert de flessen die hij zijn gasten aanbiedt. In de keuken is Yves een echte stresskip. Alles moet tot in de perfectie uitgevoerd worden en dat bezorgt hem hartkloppingen. Het mag niet verbazen dat Yves al vijf hartaanvallen achter de rug heeft en dat hij momenteel rondloopt met een pacemaker. Voor Yves wordt het dus vooral zaak om het einde van de Komen Eten-week te halen. Terwijl hij de sabayon klopt voor zijn dessert, worden de genodigde getrakteerd op een optreden van een salsagroep. Yves’ gasten wagen zich even later zelf aan een pasje of twee op het ritme van de sabayon-klopper.

Komen Eten, van maandag tot donderdag om 20.10 op VIER.