.
News Image

Dirk Denoyelle zoekt de theaters terug op

Dirk Denoyelle viert 25ste verjaardag met nieuwe theatershow .


Dirk Denoyelle, ondertussen precies 25 jaar op de planken, gaat in september 2016 in première met een nieuwe theatershow.



Dirk is als stemmenimitator en cabaretier bekend en heeft voor radio en televisie gewerkt. Veel van zijn liedjes, sketches zijn Vlaams cultureel erfgoed.





Sinds zijn laatste theatervoorstelling (2007 Opgenomen) heeft hij allesbehalve stilgezeten. Hij is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland op congressen, hij animeert bedrijfsevents waar hij (in maar liefst 6 talen) op humoristische wijze de lezingen samenvat. Daarnaast is hij een professioneel LEGO®kunstenaar. Meer nog, hij is één van de veertien LEGO® Certified Professionals wereldwijd. Op dit moment bouwt hij met zijn team de hele stad Almere (Flevoland, NL) na in LEGO®.



Dirk Denoyelle keert, samen met toetsenist Kris De Jean, terug naar de theaterzalen. En wat blijkt? Na 25 jaar durft hij het toegeven: het zijn niet woorden maar getallen die hem passioneren. Dirk Denoyelle heeft een niet te stillen fascinatie voor cijfers en vindt ze schromelijk ondergewaardeerd. Hij heeft iets met het getal, hij is er door geobsedeerd, hij droomt ervan en ziet alleen nog maar cijfers rond zich: 14-18. 9/11. 1492. BTW voeten, spaarrentes, indexsprongen. 6 naamvallen in het Russisch… Maar met cijfers wordt niet gelachen, of toch wel?! Alles behalve stand-up: minder imitaties, veel parodieën, en minstens zo grappig!



Een eerste voorproef van de nieuwe show ‘Alles behalve stand-up’:

op 26 juli 2016 (20:30) in Park den Dijk, Hoogstraten (RTV-zomervertelling in openlucht).


Bio van Dirk Denoyelle

Meer Over:

Dirk Denoyelle