.
Romy Biscop, Niels Lagrange
dinsdag 4 juni 2024

Dit bv-koppel is maandag in het grootste geheim getrouwd

Zo slim van hen!

Op het gemeentehuis van Westerlo zijn maandag 'The Sky is the Limit'-koppel Romy Biscop en Niels Lagrange in het huwelijksbootje gestapt. Dat de twee deze maand zouden trouwen, dat hadden zij eerder al bekendgemaakt.
Trouwen op een maandag, het is weer eens iets anders moeten ze op het gemeentehuis van Westerlo gedacht hebben. Romy en Niels leerden elkaar dankzij het Play4-programma 'The Sky Is The Limit' kenden en van het één kwam het ander. Dat het grote liefde is tussen die twee, dat was al snel overduidelijk. Romy en Niels bouwden enkele jaren geleden hun stulpje tussen Tongerlo en Westerlo. Ze hadden hun huwelijk tot in de puntjes voorbereid, het enige wat ze niet in de hand hadden was het weer en de werken voor hun deur. Net nu zijn ze in hun straat een nieuw fietspad aan het leggen. Gelukkig was het fietspad voor hun deur nog niet opgebroken én bovendien was het een stralende maandag.

Romy en Niels, proficiat en veel feestplezier binnenkort als jullie jullie huwelijk met familie, vrienden en collega's vieren.

Bio van Romy Biscop